SBS6 komt met een nieuw en eenmalig programma over coronavaccins. In Het Grootste Coronaspreekuur - vragen over vaccins, dat zondag 31 januari te zien is, kunnen kijkers vragen stellen over het vaccinatieproces. Het programma is een samenwerking met het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) en Merel Westrik zal de presentatie van de avond op zich nemen.

Bij Westrik schuiven verschillende deskundigen aan, zoals IC-arts en hoogleraar Diederik Gommers, hoogleraar immunologie Marjolein van Egmond en de voorzitter van het CBG, Ton de Boer. Kijkers kunnen via sociale media met #coronaspreekuur allerhande vragen kwijt over de vaccins. Tijdens de live-uitzending legt Westrik de vragen voor aan het panel van experts.

Vragen

'We zijn al maanden druk bezig met het beoordelen van de werkzaamheid, veiligheid en kwaliteit van de coronavaccins. Dat we nu al de eerste vaccins hebben kunnen goedkeuren is dan ook erg goed nieuws', vertelt De Boer over het programma. 'Maar ik begrijp heel goed dat er mensen zijn die vragen hebben en die willen we graag beantwoorden.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.