Eind april werd het dochtertje van Merel Westrik geboren, maar daarna hield ze de kleine meid lekker voor zichzelf. Toch deelt de presentatrice nu weer een glimp van Billie Mae.

Moeder en dochter zijn heerlijk aan het uitwaaien op het strand en Merel plaatst slechts een wit hartje bij het kiekje. Het meisje kijkt met grote ogen de camera in en bij Westrik verschijnt een glimlach op het gezicht.

Tekst gaat verder onder de post.

Goed setje

De complimenten stromen in ieder geval binnen voor de presentatrice. 'Wat een goed setje! 😍😍😍', reageert Manon Meijers. Anouk Smulders laat achter: 'Prachtige foto! ❤️' Ook is nog te lezen: 'Wat een fijne foto ❤️' en 'Oh wat mooi❤️.'

Article continues after the ad

Stapelverliefd

De presentatrice vertelde aan tijdschrift LINDA. 'stapelverliefd' te zijn. 'Ze is lekker harig, fluweelzacht, ze ruikt zalig en ik kan niet stoppen met naar haar kijken', liet de 41-jarige Westrik aan het blad weten, die ook een foto van het kindje mocht plaatsen. 'Pepijn en ik zijn stapelverliefd op haar, ook al heeft ze vannacht ons halve bed onder gepoept.'

Gezellig samen

Uit een eerdere relatie heeft Pepijn Crone al een zoon en een dochter. Merel en Pepijn lieten in november 2019 voor het eerst aan de buitenwereld weten een stel te zijn. 'Jezus Christus het is zo fijn', vertelde Merel glanzend aan de Volkskrant over haar relatie met Pepijn. De twee zouden het heel gezellig hebben samen. 'Het is heel erg ongecompliceerd, licht en blij makend’, zegt de presentatrice.

Misverstand

Merel en Pepijn, die directe collega's waren bij RTL Nieuws, gingen toen al vriendelijk met elkaar om. 'We gingen wel af een toe een rondje lopen om het gebouw, dat was gezellig.' Volgens de presentatrice moet er over die periode geen misverstand ontstaan over een eventuele relatie tussen de twee. Ze maakte duidelijk dat ze toen nog geen gevoelens voor elkaar hadden en allebei nog in een andere relatie zaten.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.