De 25-jarige Instagrammer en schrijver Melissa Kremer is overleden aan de gevolgen van leukemie. Dat delen haar familie en goede vriend Bas Smit op Instagram. 'Denk aan haar lieve mama, broertje, vriendin, familie en vrienden', schrijft Smit onder een foto van haar die hij deelt. Melissa kreeg grote bekendheid door het delen van verhalen rondom haar ziekte.

'Onze lieve Melissa is overleden. Wat een voorbeeld zal ze altijd voor ons zijn', schrijft Smit, de man van Nicolette van Dam. 'Tot het einde zo hard geknokt! Hoe donker het af en toe ook is, er zijn altijd lichtpuntjes.'

Article continues after the ad

Inzet

Bas Smit zet zich al lange tijd in voor het Prinses Máxima Centrum, waar kinderen met kanker behandeld worden. Ook voor Melissa - op Instagram bekend als Mijn Kwaadbloed - zette hij zich flink in. Zo was haar wens om voor haar overlijden nog 100.000 volgers op Instagram te krijgen, waarop Smit al zijn volgers opriep haar te gaan volgen. Dinsdag zat Kremer op 252.000 volgers.

Verrassing

Ook verraste hij de 25-jarige met een bezoekje aan 'Winter Wonderland', waarvoor hij zijn hele achtertuin had omgetoverd tot sneeuwparadijs. Toen Kremer haar boek genaamd Mijn kwaadbloed uitbracht, overhandigde Smit het eerste exemplaar. De helft van de opbrengst daarvan gaat naar kankeronderzoek.

Steunbetuigingen

Op Instagram betuigen ook onder anderen Ellemieke Vermolen, Suzan en Freek, Klaasje Meijer, Kaj van der Voort, Freek Vonk en de mannen van Kris Kross Amsterdam hun steun.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.