Het zit Bridget niet mee de laatste tijd. Niet alleen lijkt de presentatrice door André ingewisseld voor zijn ex Monique, ook op carrièregebied moet ze plaatsmaken voor een andere dame.

'De Zwakste Schakel' zal vanavond namelijk niet te zien zijn bij RTL, zoals wel gebruikelijk is. In plaats daarvan zendt de zender 'Meisje van Plezier' uit, met in de hoofdrol Angela Schijf. Is het een maatregel om meer ophef te voorkomen of puur toeval?

Nog een kans

Volgens RTL is het dat laatste. Zij verklaren: 'Afgelopen zondag waren deze afleveringen al te zien, maar we willen onze kijkers nog een kans bieden om op deze hedendaagse en intieme serie aan te haken.' Vreemd, aangezien vanaf volgende week het programma van Bridget wél weer op de gebruikelijke tijd te zien zal zijn.

Article continues after the ad

Curaçao

Het weerzien met Monique en hun zoon op Curaçao zou André Hazes hebben doen beseffen hoe hij het gezinsleven met hen mist. Dat zou de reden zijn van de breuk met de twintig jaar oudere Bridget Maasland. Want HET LIEP VOLLEDIG UIT DE HAND op het zwoele eiland. Story wachtte hen op Schiphol op, en daar was duidelijk dat André genoeg had van zijn bliksemaffaire met Bridget!

Bron: RTL | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.