Nadège bijt flink van zich af na haar gedwongen ontslag bij de Meilandjes. Ze ontvangt flink wat commentaar op Facebook en daar is de huishoudster helemaal klaar mee.

Ze schrijft: 'Eerlijk gezegd wil ik dat jullie stoppen met de kritiek. Sommige mensen kunnen zich maar beter terugtrekken uit mijn zogenaamde vriendenlijst. Ik word moe van al die hypocrieten!'

Niets doen

De familie Meiland heeft hun vaste huishoudster Nadège aan de kant gezet. Volgens Nadège, die in het Franse chateau van het gezin werkte, is er afscheid van haar genomen omdat ze 'niets deed', schrijft ze op Facebook.

Geen gevoelens

De huishoudster, die ook te zien was in de populaire SBS6-realityserie, beweert daarnaast dat haar nu oud-werkgevers ongevoelig zijn en dat het er achter de schermen minder gezellig aan toe ging dan op televisie. 'Het enige positieve is dat ze mijn salaris betalen tot aan het einde van mijn contract, dat wil zeggen eind augustus. In tegenstelling tot wat ze zeggen, zijn het mensen die geen gevoelens hebben. Je weet niet wat er zich achter gesloten deuren afspeelt', aldus Nadège.

Article continues after the ad

Reactie Martien

Martien heeft inmiddels ook zelf gereageerd op deze beschuldigingen. 'Dat is helemaal niet waar', verklaart de kasteelheer aan RTL Boulevard. 'We hebben haar zelfs nog een parketvloer voor haar huis cadeau gedaan, dus ik vind het wel spijtig dat ze nu zo naar eigenlijk praat. Ik kan niet elke werknemer meenemen naar Nederland. Dat vind ik ook jammer.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.