Het 'wijnen, wijnen, wijnen' leek niet op te kunnen voor de Meilandjes. Maar inmiddels breekt alle aandacht het gezin op: in het nieuwe jaar zouden ze meer rust willen. 

Dat zeggen Erica, Martien, Maxime en Montana Meiland in de nieuwe editie van Beau Monde. De familie werd in een klap bekend door hun realityserie Chateau Meiland en schnabbelden er daarna op los. In hun Franse chateau merkten ze niet zoveel van hun populariteit, maar dat is anders nu ze in de Achterhoek wonen. 'Ik dacht dat het rustiger zou zijn nadat we naar de Achterhoek waren verhuisd, maar zelfs als we op de snelweg rijden, maken mensen foto's van ons,' zegt Erica. 

Article continues after the ad

Meer tijd voor privéleven

De Meilandjes hopen dat het volgend jaar anders gaat. 'Ik hoop juist dat we een beetje meer rust krijgen, dat alles weer normaler wordt,' vertelt Erica. Daar is Martien het mee eens. 'Dat we ruimte krijgen om een beetje meer aan onszelf te denken, want we worden wel geleefd. Het is ook lastig, want we krijgen zoveel aanbiedingen, en alles is even leuk om te doen. Maar iets meer tijd voor mijn privéleven in 2021 zou lekker zijn.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.