Flink afkicken geblazen, want de Meilandjes gaan van twee keer in de week, naar nul maal op de buis. Martien en zijn gezin verdwijnen even van de televisie, maar niet getreurd: een andere bekende familie staat te trappelen om terug te keren.

En wel de Familie Gillis van Massa is Kassa. Ja Peter, ons Nicol en de hele familie worden weer gevolgd voor een nieuw seizoen. Daarmee keren ze terug op het tijdstip van de Meilandjes op maandag, maar wel pas vanaf 4 januari.

Article continues after the ad

Oostappen Groep

Eerste seizoen gemist? Kijkers konden elke week smullen van de avonturen van de Brabanders en dan misschien nog wel vooral het heerlijke commentaar van Frank Lammers. Peter is eigenaar van de Oostappen Groep en weet op zijn geheel eigen wijze deze verschillende campings te commanderen, euh, aan te sturen.

Kerstspecial

Ben je toch meer fan van de Meilandjes, dan is er toch nog wel iets om naar uit te kijken. Er zullen namelijk wel vier nieuwe afleveringen rond de feestdagen op de buis verschijnen. En wel op 22 en 23 december, met als kers op de taart een dubbele aflevering op kerstavond. Thuisblijven was nog nooit zo leuk

Bron: Libelle | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.