Vrijdagmiddag gaf Waylon toe dat hij tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi Breijman is vreemdgegaan. De zanger ging diep door het stof op Instagram en schreef dat hij hulp moet zoeken voor de demonen in zijn hoofd. Twee dagen later liet Bibi van zich horen op Instagram en deelde een reeks aan oncharmante foto's van de zanger. Zou het ooit nog goed komen tussen de twee? Erica Meiland gelooft er niet meer zo in, zo laat ze weten in haar podcast 'Wat Goéééd' met Martien. 

'Vreselijk', vinden de Meilandjes het vreemdgaan van Waylon. 'Maar weet je wat het is. Dat soort dingen gebeuren in Nederland dagelijks', zegt Martien. 'Maar omdat je een bekende Nederlander bent, wordt dat helemaal van A tot Z uitgemeten.'

'Ik zie weinig hoop'

De voormalig kasteelheer wenst Bibi veel sterkte en hoop dat het goed komt, maar Erica gelooft daar niet zo in. 'Waylon heeft haar - begreep ik - voor de tweede keer bedrogen. (...) Maar ja, als het voor de tweede keer, dan weet ik het niet. Dan zie ik weinig hoop', vertelt ze. 'Maar ze moet gewoon haar hart volgen'. 

Pasgeboren zoontje Chester

Zo'n vier weken geleden werd Bibi Breijman voor de tweede keer moeder, ditmaal van een zoontje. Maar de rust tijdens de kraamtijd werd ruw verstoord toen naar buiten kwam dat Waylon, tijdens de tweede zwangerschap, vreemd zou zijn gegaan. Toch laat Bibi zich niet zomaar uit het veld slaan. Ze zet zich enorm in voor haar kindjes. Zo blijkt de pasgeboren Chester, al flink verwend te zijn.

Article continues after the ad

Dolverliefd

Met een heleboel blauwe hartjes emoji's laat Bibi de liefde voor haar zoon blijken op Instagram. De kersverse moeder staat in een deuropening met Chester in haar armen. De blik van Bibi zegt genoeg: ze is dol verliefd op haar kindje. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.