De Meiland mania begint weer bijna: op 23 maart zijn Claire, Maxime, Erica, Martien en Nadège weer terug. De eerste details over het nieuwe seizoen zijn nu onthuld. 

Na al dat boren, verven, verbouwen én natuurlijk (veel) wijnen, wijnen, wijnen gaat de familie eerst luieren in een luxe resort op het Spaanse eiland Tenerife, zo meldt SBS6.

Article continues after the ad

Mooiste vakantie

En huishoudster Nadège gaat mee. Het is haar allereerste vakantie ooit! Op Facebook liet ze onlangs weten hoe dankbaar ze is dat de Meilandjes haar hebben meegenomen. 'Familie Meiland, er is geen woord sterk genoeg om jullie te bedanken. Ik hou heel veel van jullie. De mooiste vakantie ooit gehad dankzij de familie Meiland', schreef ze bij jaloersmakende zonnige plaatjes.

Twijfels

Er was nog even twijfel of de familie Meiland wel voor een derde seizoen zou terugkeren, want het flamboyante gezin zet hun chateau te koop en het regende al snel afzeggingen. Tóch kunnen we nog even genieten van de gilletjes van Martien. 

Wijnen in Frankrijk

Het nieuwe seizoen zou eigenlijk gaan over de verhuizing naar Nederland, maar het wordt toch wijnen, wijnen, wijnen in Frankrijk. De opnames vinden allemaal plaats bij het kasteel in Frankrijk. 

Kijkcijfers door het dak

Ongetwijfeld zal ook dit seizoen weer zorgen voor hysterische kijkcijfers. Gemiddeld keken ruim een miljoen mensen naar de flamboyante kasteeleigenaar en zijn gezin. Het nieuwste seizoen is vanaf 23 maart om 20.30 uur te zien bij SBS6. En dat wordt gieren...

Beeld: Talpa | SBS6

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.