De Meilandjes kunnen zich op gaan maken voor gezinsuitbreiding. Maxime is in verwachting van haar tweede kindje. En dat betekent dat er een broertje of zusje voor de kleine Claire op komst is.

Dat onthullen Maxime en haar vriend Leroy met een zoete video op Instagram. Het gezinnetje zit met zijn drieën in de tuin en de blondine schrijft: 'Dolgelukkig, trots en blij, schuiven wij een stoeltje bij.' Als de camera weer op het drietal gericht staat, is te zien dat er een vierde stoel is bijgezet die volledig versierd is met blauwe én roze ballonnen. Hieruit kan opgemaakt worden dat nog niet bekend is of Claire een broertje of zusje krijgt.

Article continues after the ad

Felicitaties

De gelukswensen stromen binnen voor Maxime. Zo reageert Anna Nooshin: 'Ahhh ❤️.' Monica Geuze laat weten: 'Gefeliciteerd!!! ❤️'

Tweede kindje

In hun nieuwe woning is gelukkig een extra slaapkamer beschikbaar, waardoor ze alle ruimte hebben voor deze babykamer. ‘Ik zou graag kinderen willen met Leroy,’ vertelde Maxime eerder aan Story. ‘Leroy is de vader van mijn kind.’ Omdat er recent een grondige renovatie heeft plaatsgevonden hoeven Maxime en Leroy niets te doen aan hun nieuwe woning.

Geluidsman

Leroy betrad Chateau Marillaux als geluidsman voor het SBS-programma en al gauw sloeg de vonk over. De kersverse tortelduifjes maakten hun relatie in augustus vorig jaar wereldkundig. Het is het tweede kindje voor Maxime: ze heeft al dochtertje Claire van drie.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.