Hertogin Meghan Markle komt altijd even goed voor de dag met haar flatteuze outfits en wordt geprezen om haar goede smaak als het gaat om designers. Ook haar zwangerschapsgarderobe mag flink wat kosten.

De Hertogin werd regelmatig gespot in outfits van onder andere Oscar de la Renta, Gucci, Dior en Valentino. Ze betaalt de prachtige kleding van het zakgeld dat ze krijgt van schoonvader Prins Charles en zo betaald het Britse volk indirect mee.

Het mag wat kosten

Meghan pakt groter uit dan haar schoonzus Kate. Ze is volgens modezoekmachine Love the Sales sinds de aankondiging van haar zwangerschap in zo'n 75 verschillende outfits gezien. Daar hangt dan ook een prijskaartje van 551.815 euro aan. De zoekmachine rekende uit dat Meghan ongeveer zeven keer zoveel heeft gespendeerd aan zwangerschapskleding als wat Kate tijdens haar zwangerschap heeft uitgegeven.

Simpel

Ondanks dat ze een zwart-witte Oscar de la Renta-jurk van 11.522 euro in haar kast heeft hangen, houdt ze het af en toe ook simpel. Zo droeg ze een H&M-jurk van 29,95 euro. Deze was vervolgens binnen de kortste keren uitverkocht en werd op eBay doorverkocht voor het vierdubbele. 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Love the Sales | Beeld: ANP