Meghan Markle (36) hangt haar acteercarrière aan de wilgen. Dat kan volgens de Britten maar één ding betekenen: haar verloving met de Britse prins Harry (33) zal binnenkort bekendgemaakt worden. Meghan kan als ze met Harry is getrouwd niet meer als actrice werken, maar dat zou ze graag voor een leven naast haar grote liefde overhebben. 

In haar kinderjaren bracht ze veel tijd door op de set van de serie Married... with Children, waar haar vader verantwoordelijk was voor het licht. Al sinds die tijd wilde de Amerikaanse Meghan Markle actrice worden, en daar slaagde ze in. Ze kreeg rollen in onder andere de series General Hospital en Fringe en de films Remember Me en Horrible Bosses, voordat ze faam verwierf als Rachel Zane in de gelauwerde serie Suits. In interviews vertelde Meghan keer op keer enthousiast hoe ongelooflijk blij ze was eindelijk een rol in een succesvolle serie te hebben, maar nu stopt ze met haar acteerwerk! Het is de prijs die Meghan moet betalen voor een leven met de Britse prins Harry, met wie ze nu ruim een jaar een relatie heeft. De bekendmaking van Meghans afscheid van de camera’s kwam vlak nadat zij en Harry zich onlangs voor het eerst officieel samen lieten zien. Dat was tijdens de Invictus Games – een sportevenement voor oorlogsveteranen – in Toronto, waar ook Meghans moeder aanwezig was. De twee liepen hand in hand en werden in een donker hoekje van de tribune gespot, waar Harry Meghan liefdevol op haar wang kuste.

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 45 ligt nu in de winkel. 

Beeld: ANP 

Nu het bekend is geworden dat de kinderen van Samantha de Jong en Michael van der Plas naar Spanje verhuizen staat de telefoon van Michael ongetwijfeld roodgloeiend. Op Facebook geeft Michael een reactie op de situatie.

Hij schrijft: 'Goedemorgen bijna middag.

Vanmorgen hiermee wakker geworden toen ik naar buiten keek. Om nog maar te zwijgen van al het moois dat ik zag toen ik mijn ogen open deed: mijn kindertjes veilig en wel in dit mooie land en mijn nieuwe vriendin druk bezig met het ontbijtje voor ons.

De media vandaag staan er vol van begrijp ik en de roddelbladen ook. Inderdaad zijn de kinderen mee naar Spanje en vandaag is de eerste dag hier. Over de thuissituatie heb ik niet zoveel te zeggen al heb ik er natuurlijk wel een mening over, het enige wat er toe doet voor nu is rust en stabiliteit voor de kinderen.

Als je als vader zijnde de moederrol helemaal in moet vullen, ontdek je pas echt wie je kinderen zijn. Althans, dat geldt voor mij. Ik kan goed merken dat de huidige rust en regelmaat een erg positief effect op ze heeft en ik zie twee schone en happy kleine bengeltjes door het huis rennen nu, lachend en zingend. Dit is ook wie ik ben, een vader en ondernemer, genietend van deze fase in ons leven.

Wij gaan straks denk ik bij het zwembadje kijken en lekker wat eten met de kids, Angelina krijgt huiswerk en gelukkig kan dat allemaal onder gecertificeerde begeleiding hier gedaan worden volgens de Nederlandse eisen, aan alles is gedacht. Lieve mensen ik wens jullie een fijne dag!'

Beeld: Peter Smulders

Het deelnemersveld van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is bekend. Dit seizoen zijn het bekende Nederlanders die achter het stuur kruipen op het circuit.

Henk Westbroek in De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs gehaald. Of zoals zijn dochter Chrissie zegt: zijn rijbewijs gekregen. Henk rijdt uit principe niet achteruit en verliest wel eens het overzicht. Chrissie heeft haar vader opgegeven en is zijn bijrijder.

Michella Kox

Realityster Michella Kox heeft last van een flinke vorm van rijangst en durft bijvoorbeeld de snelweg niet op. Haar bijrijder is goede vriendin Leslie Keijzer, bekend van Gooische Meisjes.

Andere deelnemers

Oud Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt samen met haar dochter Zulema. Concentrate-host Bobbie Bodt doet mee met JayJay Boske als bijrijder. Temptation Island-ster Shady is opgegeven door goede vriend Koen Kardashian. Voormalig Dolly Dots-zangeressen Anita Heilker en Esther Oosterbeek maken het deelnemersveld compleet.

De vip-editie van De Slechtste Chauffeur van Nederland begint komende dinsdag op RTL 5, met John Williams als presentator en rijschoolhoudster Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel als juryleden.

Beeld: Peter Smulders
(ANP)