De kans is heel groot dat het (sprookjes)huwelijk tussen de Britse prins Harry en zijn Meghan snel stukloopt. Dat staat in het nieuwe onthutsende boek dat Lady Colin Campbell over het koppel schreef.

Meghan and Harry: The Real Story, verschijnt pas donderdag, maar delen zijn nu al uitgelekt. 

The battle

Het is een boek waar de oren van gaan klapperen. Zo beweert Campbell dat er een paar dagen na het huwelijk al gedoe was tussen Meghan en de koninklijke familie. 'Ik weet hoeveel hoop de koninklijke familie had dat Meghan een succes zou worden. Ik supporterde voor haar. En omdat ik Jamaicaanse ben, was ik ook emotioneel betrokken. Zowat iedereen die ik ken - inclusief mijn koninklijke vrienden en de aristocraten - wilden dat Meghan een succes zou worden. Maar het werd al snel duidelijk dat het niet zo vlot en positief zou gaan als iedereen gehoopt had.” 

Klein kind

Naar het schijnt maakt Meghan er nogal een potje van binnen de koninklijke kringen. De schrijfster schetst een moment waarop ze zich gedroeg als een klein kind. Dat gebeurde op een feestje voor de zeventigste verjaardag van prins Charles. Nadat ze op de foto werd gezet, schijnt Meghan gevraagd te hebben of ze naar huis mocht. De reden: ze vond er allemaal niet zoveel aan.

Article continues after the ad

In shock

'We waren allemaal in shock. Het was een duidelijke waarschuwing dat Meghan zich niet zo goed ging aanpassen als we allemaal gehoopt hadden', zegt Lady Campbell.

Niet slim

Nee, de schrijfster is alles behalve positief. Campbell: 'Zij is even geschikt voor het koninklijke leven als Angelina Jolie geschikt is om competitief te gaan boksen. Ze heeft zichzelf opgeblazen tot boven haar natuurlijke niveau. Omdat ze altijd al een ster wilde zijn, heeft ze de neiging om te overdrijven. Haar hele leven is een act. Harry had slimmer moeten zijn. Die onzin dat ze in het begin bijna niets over hem wist.'

Breuk

Volgens de schrijfster is alles wat Meghan doet een plan om zo snel mogelijk te breken met alles wat te maken heeft met de koninklijke familie.  'Ik denk dat alles wat ze doet - de koninklijke familie achterlaten en terug naar Californië verhuizen - deel uitmaakt van haar plan. En ze neemt Harry met zich mee.' 

Bron: Meghan and Harry: The Real Story Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.