De verloving van prins Harry en actrice Meghan Markle lijkt niet ver meer. Meghan is op dit moment in Toronto haar werk aan het afronden en past zich steeds meer aan voor het Britse koningshuis. Is Meghan Markle klaar om te stoppen met acteren nu het serieus wordt tussen haar en prins Harry?

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle zetten volgende stap 

Prinses in opleiding

Volgens E!News vertelt een bron dat Meghan toch echt klaar is om acteren achter zich te laten. "Ik denk dat de rol van prinses haar beter smaakt op dit moment", vertelt Jan Uriot aan Privé TV. "Ze gaf eerder al aan andere dingen te gaan doen. Zo was ze met een humanitair project bezig in India. Dat was wel een beetje een inleiding van 'we gaan wat anders doen, hoor jongens.'"

Keurige berichtjes

Op social media was Meghan erg actief en open over haar 'wilde leven'. "Ze is aan het veranderen. Dat zien we echt niet meer. Ze is dus echt al een beetje de koningin van Engeland aan het worden. Keurige berichtjes laat ze tegenwoordig achter." 

Momenteel is de actrice in Toronto om het zevende seizoen van de serie 'Suits' op te nemen.

Beeld: Peter Smulders

Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering wielerlegende Leontien van Moorsel (47). 

Van wie of wat heb je afkeer?
‘Pestkoppen! Ik heb in 2013 Het Leontienhuis opgericht. Daar worden jonge mensen met een eetstoornis ondersteund. Ik maak er geregeld mee wat een verschrikkelijke invloed pesten op iemands leven kan hebben.’

Zou je iets aan je lichaam willen veranderen?
‘Mijn grote, platte neus zou wel iets kleiner mogen. Die heb ik van mijn vader geërfd. Maar tegelijkertijd heeft die neus me ook veel gebracht met wielrennen, want ik kon er meer zuurstof door binnenkrijgen. Dus eigenlijk ben ik goed zo.’

Wat veranderde je leven?
‘Moeder worden. Ik was een egoïstische topsporter. Zette mezelf altijd bovenaan. Maar als je moeder wordt, zet je meteen je kind op nummer één. En zo hoort het ook.’

Lees het hele interview in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Chantal Janzen en echtgenoot Marco Geeratz maakten er nooit een geheim van dat ze zoontje James (9) graag een broertje of zusje willen schenken, maar tegelijkertijd ook twijfelden over gezinsuitbreiding.

‘Het is best een onderwerp bij ons thuis. Marco en ik praten geregeld over een tweede kindje,’ bekende Chantal, die vorige week haar 39e verjaardag vierde, aan Story. ‘Gaan we ervoor of toch niet? Want op zich draait alles heel goed in ons gezin. Mijn leeftijd laat ik niet meetellen. Er zijn genoeg vrouwen van veertig die nog een keer zwanger raken. Ik laat het gewoon van mijn gevoel afhangen...’

Voorjaar

Toen zij en Marco eenmaal besloten voor een tweede kindje te gaan, was ze vrijwel meteen in verwachting. En dat was óók even schrikken: ‘Het kwam toch sneller dan we dachten.’ Wanneer ze precies zal bevallen maakte Chantal niet bekend – ‘Ergens in het voorjaar’ – maar samen met Marco én James bereidt ze zich voor op de geboorte. En dat betekent ook met z’n allen naar de verloskundige. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders