gtst

Het aftellen is nu echt begonnen, want over een week is het ein-de-lijk tijd voor het gloednieuwe seizoen van GTST. Na de officiële trailer en de onthulling van een aantal nieuwe mannelijke (superknappe!) inwoners, houdt het nieuws rondom de soapserie ook een week voor de start van de nieuwe afleveringenreeks niet op. Want… er komt nóg een knapperd in Meerdijk wonen.

Musicalster

Net als de andere nieuwe personages die we in GTST gaan zien, is dit er wederom eentje waar je je ogen maar lastig van af kunt houden. Hij gaat door het echte leven als Joey Ferre en je kunt ‘m kennen van zijn deelname aan ‘Op zoek naar Zorro’ en ‘Sunday Night Fever’. Joey heeft dan ook in meerdere musicals gespeeld, zo heeft-ie op de planken gestaan voor ‘Body Language’ en ‘Grease de musical’.

Article continues after the ad

En in GTST?

Joey zal in GTST in de huid kruipen van Carlos Ramirez, een Spaanse wijnhandelaar. Wat hij precies komt doen, is nog niet bekend, maar wel hebben de soapmakers al onthuld dat-ie voor ‘veel opschudding’ zal zorgen. Dat bleek al wel uit de trailer, waarin we konden zien hoe hij Bing confronteerde met de vraag waarom hij zo bang was dat ‘de vuiligheid’ bovenkomt. Wat dat mag betekenen, zal de tijd moeten leren… spannend!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: RTL | Flaironline.nl