André Hazes Bridget

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Wat zal 2020 brengen voor de bekende Nederlanders? Medium Sonja Dover doet haar voorspellingen in maandblad ParaVisie.

 

Voorspellingen

Medium Sonja Dover publiceert ieder jaar haar toekomstvoorspellingen. Deze betreffen onder meer het koningshuis, bekende Nederlanders en het weer in 2020. Wat brengt dit jaar voor de BN'ers?

Prinses Amalia

Prinses Amalia vertrekt dit jaar naar China, dat was al langer bekend. Volgens Sonja zal de rest van het gezin goed blijven draaien, ook zonder Amalia. De moeders van zowel koning Willem-Alexander en koningin Máxima zullen wat nadrukkelijker in hun privé-omgeving in beeld zijn, voorspelt ze. 

Article continues after the ad

André Hazes

André Hazes beëindigde in 2019 zijn relatie met Monique Westenberg en begon een nieuwe relatie met Bridget Maasland. Maar volgens Sonja zal het privé-leven van de zanger in 2020 niet zo lekker lopen. Ook voorspelt ze dat zijn zangcarrière zich dit jaar goed ontwikkelt, maar door te weinig rust zal hij dit volgens haar niet lang vol kunnen houden. 

Yolanthe Cabau

Een paar maanden geleden ging er al nieuws rond dat Yolanthe mogelijk zou verhuisd zou zijn naar Los Angeles. Volgens Sonja Dover wordt dat in 2020 werkelijkheid: "ze zal zich gaan huisvesten in Amerika, net als haar internet bedrijfjes. Uiteindelijk komt ze terug naar Nederland".

Jan Smit

Voor Jan Smit wordt het jaar waarschijnlijk wat rustiger. "Na een solotour in Duitsland zal hij het rustiger aan gaan doen het aankomend seizoen". 

Frans Bauer

Een rustiger jaar geldt niet voor Frans Bauer. Zo voorspelt medium Sonja dat hij in de zomer met een nieuwe CD zal komen. Ook de samenwerking tussen hem en zijn oudste zoon zal zich prettig ontwikkelen, verwacht ze. 

Wendy van Dijk

Voor Wendy van Dijk zit er een positieve voorspelling in als we kijken naar de liefde: de voorspelling luidt dat gelukkig zijn in de liefde stabieler wordt. Helaas bevalt de overstap naar SBS6 haar niet zo goed, denkt Sonja. Maar desondanks blijft ze wel zitten waar ze zit. 

Drukte in de tv wereld

In de televisiewereld zal er ook ontzettend veel gebeuren dit jaar. Zo blijven er nieuwe tv-programma's op het pad van Patty Brard komen, Krijgen Carlo Boszhard en Patricia Paay een eigen nieuw tv-programma en zal Froukje de Both in het najaar van 2020 een belangrijk programma gaan presenteren. 

Of deze voorspellingen werkelijkheid worden? We moeten maar geduldig afwachten wat 2020 zal brengen.

Bron: ParaVisie | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.