Maxime Meiland vertelt in een gesprek openhartig over de ruzies die ze soms kan hebben met haar vriend Leroy Molkenboer. Iets waar de realityster helemaal niet goed tegen kan en daardoor vaak in huilen uitbarst. 

In de nieuwe Weekend vertelt ze openhartig over de ruzies die ze soms heeft met Leroy. Iets wat Maxime niet in de koude kleren gaat zitten. 

Softie

'Als wij ruzie hebben ben ik degene die meteen in huilen uitbarst', vertelt Maxime. 'Dan vecht ik tegen de tranen, probeer ze in te houden, omdat ik niet zwak wil overkomen. Maar dat lukt helemaal niet. Wat dat betreft ben ik een heel erge softie hoor, als het erop aankomt.'

Ruzie

Ook vertelt de realityster dat de 'ruzies' vaak over kleine dingen blijken te gaan. 'Het zijn altijd gewoon de stomme dingetjes, zoals het niet genoeg in huis doen. Daar gaat het meestal om. Weet je, Leroy is zo zacht, maar kan ook opeens uit zijn slof schieten, en dan moet ik al meteen huilen.' Het liefst ontwijkt ze dit dan ook. 'Ik ren dan naar boven zodat hij niet ziet dat ik huil. Maar hij weet natuurlijk dat ik gewoon aan het janken ben boven', aldus Maxime. 

Article continues after the ad
Bron: Superguide | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.