Maxime Meiland (25) is al weer een tijdje gelukkig met vriend Leroy Molkenboer (30). De twee zijn recent ouders geworden van dochter Vivé. De realityster heeft nog een vierjarige dochter, Claire, die ze samen met haar ex Jaap heeft. Tot op heden heeft de vader nooit een rol in het leven van de kleine Claire gespeeld, tot nu. 

Maxime vertelt openhartig in een gesprek met &C dat ze weer contact heeft met de vader van Claire. Een grote verandering, omdat hij voorheen nooit een rol in het leven van zijn 4-jarige dochter heeft gespeeld. 

Contact

De ex van Maxime wilde destijds niet dat ze hun kind zouden houden, waardoor hij het contact verbrak. Sinds Leroy in het leven is van de realityster, zoekt de vader van Claire weer contact. 'Hij appt sinds kort weleens, maar dan denk ik vaak: nu even niet', geeft Maxime aan in het gesprek. 

Jaloers

Helaas verloopt het contact niet geheel vlekkeloos. Zo geeft Maxime in het interview aan dat dit komt door jaloezie en onthuld ze ook dat Leroy het vreselijk vindt. 'Ik vind het zo zielig voor Leroy, want elke keer dat Jaap appt staan de tranen bij Leroy in de ogen. Hij is bang dat als Jaap eenmaal weer in beeld komt, Claire bij ons wordt weggehaald.'

Article continues after the ad

Ingewikkeld

Een ingewikkelde situatie voor Maxime. Zo geeft ze aan dat ze Claire niet weg wil houden van haar vader, maar dat het ook niet makkelijk is om zo'n jong meisje aan heel nieuwe familie bloot te stellen. Iets waar zus Montana en vader Martien het mee eens zijn. 'Claire is nog zo klein, als ze dan ook nog die hele andere familie erbij krijgt...' geeft Montana aan. 'Veel te ingewikkeld voor dat meisje', aldus Martien. 

Bron: Libelle| Beeld: Peter Smulders 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.