De geruchtenmolen draaide afgelopen week op volle toeren toen Maxime een 'gezinsfoto' deelde op haar Instagram. Want wie was die mysterieuze man? Na een flinke zoektocht bleek het cameraman Leroy, de nieuwe liefde van Maxime. De dochter van Martien is helemaal in de wolken. 

Nieuwe liefde Maxime

Maxime is tot over haar oren verliefd, vertelt ze aan Shownieuws. “Hij kwam binnen en ik dacht meteen wat een leuke jongen”, vertelt ze. De klik was er al vanaf het begin. De moeder van Leroy en Martien werkten vroeger namelijk samen in een hotel. “Zijn moeder kent mijn vader, hij komt uit Lisse en daar heb ik op school gezeten dus we kennen dezelfde mensen. Dus het voelde eigenlijk alsof we elkaar al heel lang kenden.”

Warm bad

Ook Martien ziet Leroy helemaal zitten. “‘s Avonds na het draaien gingen we een wijntje drinken”, vertelt hij. “Hij zei al heel snel tegen Erica: Het is net alsof ik in een warm bad kom. Wat een leuke familie.” Ook Erica is dol op haar nieuwe schoonzoon. “Leroy is enig”, vertelt ze. “Het is dik aan. Ze zitten de hele tijd handjes vast te houden en kusjes te geven. Zo ken ik Maxime helemaal niet. Het is echt heel serieus.”

Gek op elkaar

De kleine Claire en Leroy zijn ook gek op elkaar. “Hij is heel leuk met Claire”, vertelt Maxime. “Ik vind het zo knap hoe hij dat kan. Als ik zelf Claire niet zou hebben, zou ik dat helemaal niet zo natuurlijk kunnen. Maar ze zijn gek op elkaar. Claire vraagt altijd: ‘Waar is Leroy?’ Dus dat is heel leuk.”

Article continues after the ad

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.