Het nieuwe jaar mag dan al even aan de gang zijn, maar dat weerhoudt Maxime Meiland (24) er niet van om haar volgers nog een fijn 2020 te wensen. Dat doet de blondine met een schattige foto waarop te zien is hoe ze samen met haar dochter poseert en lacht in de camera.

“Claire moest worden gelokt met een lolly… die meid heeft niks met foto’s”, biecht de dochter van Martien op bij het kiekje. “Maar hierbij wensen wij iedereen een heel fijn 2020.”

Article continues after the ad

Net Maxime

Fans van de Meilandjes wensen de twee hetzelfde toe, maar benadrukken ook hoeveel de kleine Claire op haar moeder lijkt. “Kijk ze allebei eens shinen, knapperds! Beauty runs in the family”, luidt een van de vele reacties. Een andere volger schrijft: “Wat lijkt ze op jou!”

Verrassing

In 2017 werd Maxime de moeder van Claire. En ondanks dat de zwangerschap niet gepland was, was het kindje meer dan welkom in het gezin Meiland. Of de vader van de baby net zo stond te springen? “Ik raakte zwanger en toen zei hij al heel snel ‘ik wil dit niet’. Claire kwam als een verrassing”, vertelde de jonge moeder eerder in de serie Gossip van Anna Nooshin (33).

Afwezige vader

In datzelfde interview gaf Maxime toe er even aan gedacht te hebben om abortus te plegen, maar achteraf ontzettend blij is het besluit nooit genomen te hebben. Ook al wil de vader van Claire niets van haar weten. “Ik heb ooit, toen ze één werd, een ouderwetse kaart gestuurd met een foto erbij”, vervolgt Maxime. “Toen heeft zijn vader een berichtje gestuurd naar mijn vader met een felicitatie.” De rest van zijn familie wil ook niks van de spruit weten. “Nee, ze vinden dat ik het probleem ben. Dat ik het gedaan heb.” Toch hoopt ze voor haar dochter nog altijd dat het contact ooit hersteld wordt. “Het is toch haar vader.”

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.