Maxime Meiland (25) deelde vanochtend het heuglijke nieuws dat haar tweede dochtertje ter wereld is gekomen. Daarna stroomde de felicitaties binnen voor de Meiland-telg en daar wil ze iedereen natuurlijk ontzettend voor bedanken.

Dat doet ze in een video mét de kleine Vivé in haar handen op haar Instagram Stories. 'Onwijs bedankt voor alle lieve felicitaties, echt super schattig', begint ze het filmpje. 

Slaapkopje

Daarna krijgen volgers het meisje wat beter te zien: 'Wij zijn heel erg aan het genieten met z'n allen. Het is echt een slaapkopje, ze slaapt de hele dag.'

Tekst gaat verder onder de video.

Article continues after the ad

Maxime en haar vriend Leroy zijn op 14 september de trotse ouders geworden van een dochtertje. Het is de tweede dochter voor Maxime en haar eerste kindje met vriend Leroy. Het zusje van Claire heeft de naam Vivé gekregen. Dit maakte Maxime bekend via Instagram. 

Maxime Meiland bevallen

'Daar is ze dan, onze lieve Vivé 👶🏼', is er te lezen onder het mierzoete kiekje. '9 maanden lang hebben we met smart op je gewacht, en nu ben je dan ook eindelijk bij ons. Je zult van ons alle liefde krijgen, net zoals je grote zus; die nu al niet meer zonder jou kan💗.' Het kindje is geboren op 14 september en weegt 3520 gram, maakt Maxime bekend. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.