Maxime Meiland is momenteel zwanger van haar tweede kindje. Claire (3) krijgt er een zusje bij dit jaar. Van haar tweede zwangerschap deelt de blondine dan ook af en toe een mooi kiekje, maar van haar eerste zwangerschap zagen we tot nu toe niets. Dat moest Maxime ook gedacht hebben en deelt daarom in haar Instagram Stories een prachtige herinnering. 

Eerste zwangerschap

'Precies 4 jaar geleden' schrijft Meiland bij een foto in haar Instagram Stories. Daarop staat de blondine in een vrolijke tuin met bloemen en showt ze een hele dikke buik waar dochtertje Claire toen nog veilig inzat. De foto zie je hier.

Article continues after the ad

Mee naar de echo

Vorige week deelde Maxime ook een foto van zichzelf in hun nieuwe tuin in Noordwijk. Ook daar laat Meiland vol trots haar groeiende buikje zien. Maar ze deelt niet alleen mooie babybuik-foto's, ook nam ze haar volgers mee naar een echo. Op het filmpje was het kleine meisje al goed te zien.

Gezinsuitbreiding

Sinds augustus vorig jaar heeft Maxime een relatie met haar vriend Leroy, een van de cameramannen van Chateau Meiland. Al gauw liet de blondine weten klaar te zijn voor gezinsuitbreiding met haar geliefde. ‘Ik zou graag kinderen willen met Leroy’, zei ze eerder tegen Story. ‘Hij is de vader van mijn kind.’

Beschuit met roze muisjes

Het geslacht van de baby werd in Chateau Meiland bekend gemaakt. In de aflevering sneden Maxime en haar vriend een taart aan waar de kleur van de vulling verraadt of ze een jongen of meisje krijgen. Martien, Erica, Montana, Dirk en Claire waren ook bij het moment suprême aanwezig. De vulling was roze gekleurd: Maxime en Leroy krijgen een meisje.

Geen contact met vader Claire

Uit een eerdere relatie heeft Maxime al een dochter: Claire. Met de vader van het meisje – die niet tot nauwelijks meer te zien zal zijn in Chateau Meiland – heeft Maxime overigens geen contact meer. Toen zij onverwachts zwanger raakte van haar ex, liet hij weten geen vader te willen worden. ‘Hij was er niet klaar voor’, vertelde ze eerder over de situatie. ‘Ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijd toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil.’ Toch vindt ze het jammer dat het zo is gelopen en neemt ze haar ex ook zeker het een en ander kwalijk. ‘Ik had het niet van hem verwacht, dat hij me zo zou laten zitten.’

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.