Maxime deelt de laatste tijd regelmatig foto's van haar steeds groter wordende zwangere buik. Ook vandaag deelt ze weer een prachtige foto van haar zwangere buikje en aan het bijschrift te zien zou dit zomaar een van de laatste kunnen worden.

Laatste loodjes

Op de foto zien we Maxime's buikgehuld in een prachtige groene jurk. Haar ene hand steunt op haar dikke buik, maar ook Leroy staat ditmaal op het plaatje. Hou houdt met beide handen de grote buik van zijn vriendin vast. Bij de post schrijft Maxime 'Nog even wachten 💚'. Zal de realityster dan bijna uitgerekend zijn? 

De tekst gaat verder onder de post.

Article continues after the ad

Claire

Je kan bijna niet meer om de prachtige maar dikke zwangere buik heen, maar een volger valt nog wat enorm liefs op. aanstaande vader Leroy heeft op de foto een aantal armbandjes om en op een van de armbandjes staat de naam van Claire. 'Hij heeft een armbandje met Claire... wat cute 😍'. Andere volgers vragen hoe lang Meiland nog moet en wensen haar en Leroy sterkte met de laatste loodjes. 

Corona

Momenteel is Maxime aan het uitzieken omdat het coronavirus had opgelopen. 'Waarschijnlijk denken jullie: leeft Maxime nog? Is ze er nog wel?', vertelde de 25-jarige gisteren. 'Nou, ik heb slecht nieuws: helaas is de corona hier ook uitgebroken in huis, dus het is nu vooral uitzieken.'

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.