Elke gebeurt er wel iets bij de familie Meiland. Vorige week kampeerde een vreemde vrouw op hun terrein, deze keer komen er brutale fans gewoon naar het chateau.

Iets waar de Meilandjes nou niet bepaald blij mee zijn.

Achtervolging

Maxime en Martien spotten een Belgische auto achter zich op de weg als ze onderweg zijn naar een locatie om foto's te maken voor de nieuwe kledinglijn van Maxime. Op zich is het niet zo gek, een auto uit België ware het niet dat de personen in de auto de Meilandjes achtervolgen tot aan het chateau.

Bommel de bijter

De twee voelen zich enorm opgejaagd. 'Kijk hoe hard ze achter ons aanrijden. Ik ga steeds harder', aldus Maxime. Martien kan er helemaal niet tegen al die opdringerig en nieuwsgierige fans. 'Als Bommel eraan komt, zijn ze hun leven niet zeker. Ik word hier heel naar van.'

Article continues after the ad

Fanatieke fans

Even later komen er weer mensen het terrein op. Het zijn Nederlanders. Martien wordt er niet goed van en verstopt zich boven in het chateau. 'Wie komt daar nou weer? Wie ís dit? Wéér mensen die zomaar het pad opkomen, wat een gezeik weer.' Tja, het is maar goed dat de Meilandjes weer in Nederland wonen. 

Bron: Chateau Meiland Beeld: Talpa