Dat de Meilandjes niet meer bevriend zijn met huisvriendin Caroline van Eeden, is inmiddels duidelijk. In Martiens biografie staat de ware reden van de ruzie: Caroline vocht met Maxime en zou om geld blijven bedelen. Pijnlijke details voor de ex-huisvriendin, die Maxime en Erica maar al te graag naar buiten brachten. 

Lang hielden de Meilandjes hun mond over wat zich écht afspeelde achter de kasteelmuren en het vertrek van huisvriendin Caroline van Eeden. Later bleek waarom: het gezin bewaarde alle dirt voor Martiens biografie. Als het aan de kasteelheer lag, bleef dat geheim. Maar Maxime en Erica gooiden de huisvriendin maar al te graag voor de bus. 

Article continues after the ad

Geen moeite mee

'Over de ware reden van de ruzie, een knokpartij met Maxime waarbij Caroline echt bloedde, lees je in het boek. Martien wilde er niet te veel over vertellen, maar Erica en Maxime hadden daar minder moeite mee', zegt biograaf Jan Dijkgraaf in de Party. 'Ik weet dat Martien Caroline juist wilde sparen, maar iedereen gebruikte wel een keer het argument ‘we zouden álles vertellen’. In dit geval dus de dames..'

Beeld: Peter Smulders | Bron: mediacourant.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.