Mattie Valk geniet al een tijdje van zijn vrijgezellenbestaan, maar zit zeker niet stil als het om de liefde gaat. De radio-dj biecht op dat hij een oogje heeft op Marieke Elsinga. "Ik denk dat wij elkaar graag zien."

Leugendetector

De Qmusic-dj werd aan de leugendetector gelegd voor het YouTube-programma Concentrate. Zijn ochtendcollega Igmar vroeg hem het hemd van het lijf, vooral over zijn liefdesleven. Afgelopen december gingen de geruchten over een romance tussen Mattie en Marieke nadat de twee het wel heel gezellig hadden tijdens opnames voor een YouTube-video. 

Romance

Igmar vroeg Mattie wat hij van Marieke vindt. "Ik vind haar een hele leuke, talentvolle... Nee ik vind het een hele leuke chick," antwoordt de BN'er. Hij geeft zelfs toe dat hij het niet erg zou vinden om met haar te zoenen. "Ik denk wel dat wij elkaar graag zien," zegt hij. Op de vraag of er bijna iets is gebeurd tussen de twee, antwoordt Mattie volmondig 'ja!'. 

Beeld: Edwin Smulders

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP