Hieperdepiep hoera! Radio-dj Mattie Valk blaast dit weekend 36 kaarsjes uit. En dat moet groots gevierd worden, vindt z’n collega Marieke Elsinga (34). Ze verraste haar radiomaatje met een fan-tas-tisch cadeau.

Verjaardagshow

En wat voor een cadeau: Mattie kreeg zijn eigen RTL Boulevard Special! Natuurlijk gepresenteerd door Marieke, maar daarnaast maken nog vele andere RTL Boulevard-sterren en BN’ers hun opwachting in de verjaardagshow. Zo zien we Chantal Janzen voorbij komen met een hilarische felicitatie en Nikki Plessen geeft haar visie op Matties transformatie door de jaren heen. En is Ria Valk nu wel of niet de moeder van Mattie? Bekijk het in de video:

Tekst gaat verder onder de video

Article continues after the ad

Mattie Patattie-kraam

Qmusic-dj’s Mattie en Marieke hebben er inmiddels een traditie van gemaakt om elkaar onvergetelijke verjaardagscadeaus te geven, in de overtreffende trap. Zo mocht Mattie vorig jaar in een Formule 1-wagen stappen om rondjes te racen op circuit van Assen. En het jaar daarvoor kreeg hij een eigen ‘Mattie Patattie’-kraam’.

‘Mooiste cadeau ooit’

Marieke kreeg op haar beurt ooit een bijzondere LP van Mattie, met daarop haar lievelingsliedje en een heleboel lieve boodschappen van haar vrienden en familieleden. Ze noemde dat ‘het mooiste cadeau ooit’. En vorig jaar kreeg ze een eigen puzzelpagina in het Algemeen Dagblad cadeau voor haar 34e verjaardag.

Door: Flaironline | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.