Mattie Valk heeft gereageerd op het interview dat Wietze de Jager heeft gegeven over de veelbesproken radioruzie. "Ik heb het interview gelezen. Dat vond ik redelijk moeilijk," zegt hij in RTL Boulevard. 

Intense vertrouwensbreuk

Wietze spreekt in een interview met LINDA. voor het eerst over de breuk met zijn radiomaatje Mattie. De radio-dj voelt zich nog steeds gekwetst nadat Mattie bij Qmusic bleef en niet met hem mee ging naar Sky Radio. "Het is over (...) Ik ben gekwetst, dat soort pijn kende ik niet, de pijn van de intense vertrouwensbreuk," aldus Wietze. 

Mediastrijd

Mattie reageert in RTL Boulevard op het interview. "Daaruit bleek opnieuw dat hij dingen verkeerd geïnterpreteerd en begrepen heeft in het hele traject. Hij heeft er zelf voor gekozen om geen contact meer te willen. Ik lees dingen dat ik denk: ik had heel graag mijn verhaal bij je willen doen. Daar heb ik ook alles aan gedaan. Maar hij wil echt geen contact meer," vertelt Mattie. De radio-dj wil het niet meer over de breuk hebben. "Want dan wordt het zo’n mediastrijd en ik heb er niet zo’n zin in om voor het oog van heel Nederland die oorlog te voeren," aldus Mattie.

Beeld: Peter Smulders

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders