Marieke mag vandaag 33 kaarsjes uitblazen. En naast een hoop felicitaties op Instagram, kreeg ze ook nog een bijzonder cadeau van een speciaal persoon in haar leven.

Dan hebben we het natuurlijk over collega en goede vriend Mattie Valk. Hij laat de verjaardag van Marieke niet onopgemerkt voorbij gaan en heeft een verrassing voor haar geregeld. De radio-dj heeft namelijk een LP voor haar geregeld. 'Op deze plaat staat een van jouw favoriete liedjes: Daughtry met Home', aldus Mattie. 'Je weet dat ik me weleens zorgen maak of je weleens onthaast, of je weleens stilstaat en of je het een beetje toestaat om sommige dagen op 50% te draaien. Want dan ben je nog steeds een van de beste in je vak en nog steeds een mega goede vriendin.'

Article continues after the ad

Tranen

Hij vervolgt: 'Thuis is voor jou niet per se een plek die je mist. Als jij wil thuiskomen, zoek jij je mensen op. En dus staan de belangrijkste mensen voor jou ook op deze plaat. Zij hebben allemaal een bericht voor je achtergelaten en ik hoop dat als je thuis mist, je even deze plaat pakt en weer even dat geborgen gevoel krijgt van thuis zijn, waar de helft van Marieke ook gewoon genoeg is.' Lieve woorden en Marieke moet dan ook een traantje wegpinken. 'Ik moet er gewoon van huilen!', reageert de presentatrice.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP