Voor Matthijs van Nieuwkerk (59) is het een jaar om niet te vergeten. Niet alleen nam hij afscheid van De Wereld Draait Door, maar hij mag binnenkort ook een bijzondere rol vervullen: die van opa. Dochter Jet van Nieuwkerk (30) verwacht haar eerste kindje.

Jet, bekend als influencer en tv-kok, hangt het blijde babynieuws niet aan de grote klok. Ze maakt de zwangerschap bekend in een interview met LINDA. Als er gevraagd wordt naar haar favoriete recept, antwoordt ze: 'Pff, dat vind ik een hele lastige. Maar als ik dan íets moet kiezen, is het denk ik melanzane. Dat is een lasagne zonder pasta bladen. Al heb ik door mijn zwangerschap een mega koolhydraten craving. Zeker de eerste drie maanden heb ik pizza, pasta en tosti’s gegeten alsof mijn leven er vanaf hing.'

Article continues after the ad

17 weken zwanger

Matthijs' dochter is momenteel 17 weken in verwachting. Vader van het kindje is Ward van den Bosch, met wie Jet al jaren een relatie heeft. De influencer heeft haar zwangerschap nog niet bekendgemaakt op sociale media. 

Nieuw tv-project

Jet heeft nog meer leuk nieuws. Ze is in het vierde seizoen een nieuwe presentatrice bij Wat Eten We? Ze is daarmee de opvolgster van Roberta Pagnier, die dit programma het voorgaande seizoen presenteerde. De aanstaande moeder presenteerde al een soortgelijk programma op de zender 24 Kitchen.

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP, lindanieuws.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.