Na het winnen van het landskampioenschap en de KNVB-beker, heeft Ajax-voetballer Matthijs de Ligt méér te vieren: hij gaat samenwonen met zijn vriendin Annekee Molenaar. Aan Story vertelt ze alles over haar relatie met de publiekslieveling. 

Dolgelukkig was Annekee Molenaar, de 19-jarige vriendin van Ajax-voetballer Matthijs de Ligt (19), toen ze zich twee weken geleden bij de gemeente Amsterdam officieel inschreef op hetzelfde woonadres als haar vriend. Die kocht onlangs voor ongeveer 1,2 miljoen euro een appartement.

Hoewel Matthijs en Annekee pas enkele maanden samen zijn, hebben ze besloten nu al te gaan samenwonen. Best pijnlijk voor de ex-vriendin van Matthijs, zijn jeugdliefde Annick, met wie de stoere verdediger jaren samen was. Daar heeft Annekee echter geen boodschap aan. ‘Ik heb me de afgelopen periode bezig gehouden met de inrichting van ons huis,’ vertelt ze aan Story.

Buitenland

De kans is echter groot dat Annekee over enkele weken opnieuw een huis kan gaan inrichten als Matthijs, zoals wordt verwacht, een miljoenencontract zal ondertekenen bij een Europese topclub. ‘Als Matthijs naar het buitenland gaat, ga ik met hem mee,’ zegt Annekee vol overtuiging. Voor de mooie blondine zal dat weinig aanpassingsproblemen opleveren: als dochter van oud-voetballer Keje Molenaar (60) – die bij Ajax, Feyenoord en voor Oranje speelde – weet ze hoe onvoorspelbaar de voetbalwereld is.

Article continues after the ad

Hoe serieus het is tussen Matthijs en Annekee bleek op de boekpresentatie van de biografie over het leven van Keje: Meesterlijk. De talentvolle Ajacied kreeg van zijn schoonvader een van de eerste exemplaren aangeboden en daarbij ook nog flink wat complimenten. Niet alleen over zijn rol als aanvoerder van Ajax, maar bovenal over zijn liefdevolle karakter. ‘Ik heb het getroffen met zo’n fijne schoonzoon!’ zei Keje tegen de genodigden.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 22 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders