gtst

Terwijl de zon na een paar mindere weken z’n weg terug heeft gevonden naar ons land, wordt soapdorp Meerdijk al enige tijd geteisterd door een paar stevige plaatselijke buien. Het regent er namelijk oude personages. Nu de jaarlijkse zomercliffhanger nadert, maakt de één na de ander z’n rentree in Goede Tijden Slechte Tijden.

Groot klein nieuws

Ook komende week zien we weer een oude bekende opduiken. Laura krijgt namelijk bezoek van niemand minder dan haar zoon Sil (gespeeld door Soy Kroon), wiens leven te volgen is in de GTST spin-off Nieuwe Tijden. Hij staat echter niet ‘zomaar’ op de stoep bij zijn moeder, maar doet dat met een bijzondere reden.

Article continues after the ad

Dat wordt even slikken voor Laura

Hij gaat aan zijn moeder onthullen dat hij gaat trouwen met zijn (onlangs nog ex-) vriendin Fien. Sil, die eigenlijk nog gevoelens heeft voor Amy, is namelijk in de veronderstelling dat Fien zwanger van hem is (wat niet waar is, maar zij hem wijsmaakt) en besloot daarom om ‘het juiste’ te doen. Hij zette zijn gevoelens voor Amy opzij, vroeg Fien ten huwelijk en vertrekt nu naar Meerdijk om dat grote nieuws persoonlijk aan Laura – die daar hoogstwaarschijnlijk niet al te blij mee zal zijn – te vertellen.

Studentenleven

Sil verscheen in 2016 voor het eerst in GTST. Nog datzelfde jaar verhuisde hij met Amy, de dochter van Ludo Sanders gespeeld door Holly Mae Brood (met wie Soy in het échte leven een setje vormt), naar een studentenhuis in Utrecht. De spin-ff Nieuwe Tijden werd geboren, waarin Sil nog steeds dagelijks te zien is. Sil is vanaf dinsdag 3 juli weer te zien in Goede Tijden.

Meer bekende koppen

Onlangs keerden ook personages Tim Loderus (de zoon van Anton Bouwhuis), Nuran Bayder (de zus van Aysen) en Mark de Moor en zijn vrouw Marieke (de zus van Janine Elschot). Eerder deze week werd ook bekend dat er een ander Nieuwe Tijden-personage haar opwachting maakt in GTST; Anton krijgt binnenkort namelijk bezoek van de dochter van wiens bestaan hij nooit heeft geweten.

 

Een bericht gedeeld door Soy Kroon (@soykroon) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders | Flaironline.nl