Terwijl de zon na een paar mindere weken z’n weg terug heeft gevonden naar ons land, wordt soapdorp Meerdijk al enige tijd geteisterd door een paar stevige plaatselijke buien. Het regent er namelijk oude personages. Nu de jaarlijkse zomercliffhanger nadert, maakt de één na de ander z’n rentree in Goede Tijden Slechte Tijden.

Groot klein nieuws

Ook komende week zien we weer een oude bekende opduiken. Laura krijgt namelijk bezoek van niemand minder dan haar zoon Sil (gespeeld door Soy Kroon), wiens leven te volgen is in de GTST spin-off Nieuwe Tijden. Hij staat echter niet ‘zomaar’ op de stoep bij zijn moeder, maar doet dat met een bijzondere reden.

Dat wordt even slikken voor Laura

Hij gaat aan zijn moeder onthullen dat hij gaat trouwen met zijn (onlangs nog ex-) vriendin Fien. Sil, die eigenlijk nog gevoelens heeft voor Amy, is namelijk in de veronderstelling dat Fien zwanger van hem is (wat niet waar is, maar zij hem wijsmaakt) en besloot daarom om ‘het juiste’ te doen. Hij zette zijn gevoelens voor Amy opzij, vroeg Fien ten huwelijk en vertrekt nu naar Meerdijk om dat grote nieuws persoonlijk aan Laura – die daar hoogstwaarschijnlijk niet al te blij mee zal zijn – te vertellen.

Studentenleven

Sil verscheen in 2016 voor het eerst in GTST. Nog datzelfde jaar verhuisde hij met Amy, de dochter van Ludo Sanders gespeeld door Holly Mae Brood (met wie Soy in het échte leven een setje vormt), naar een studentenhuis in Utrecht. De spin-ff Nieuwe Tijden werd geboren, waarin Sil nog steeds dagelijks te zien is. Sil is vanaf dinsdag 3 juli weer te zien in Goede Tijden.

Meer bekende koppen

Onlangs keerden ook personages Tim Loderus (de zoon van Anton Bouwhuis), Nuran Bayder (de zus van Aysen) en Mark de Moor en zijn vrouw Marieke (de zus van Janine Elschot). Eerder deze week werd ook bekend dat er een ander Nieuwe Tijden-personage haar opwachting maakt in GTST; Anton krijgt binnenkort namelijk bezoek van de dochter van wiens bestaan hij nooit heeft geweten.

 

Een bericht gedeeld door Soy Kroon (@soykroon) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | Flaironline.nl

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders