Het jaar 2018 was niet makkelijk voor Mary Borsato. De moeder van zanger Marco werd opgenomen in het ziekenhuis nadat ze haar schouder brak. Maar door alle complicaties die hierna ontstonden, was het bijna kantje boord voor Mary. 

Toen namelijk de schroeven verwijderd werden uit haar schouder, ging het helemaal mis. Ze liep een infectie op en Borsato moest nog langer in het ziekenhuis blijven. Mary werd nog een keer geopereerd, maar het gaat nog steeds niet beter. Deze hele periode heeft dan ook een behoorlijke indruk op haar gemaakt. In een interview vertelt ze over haar tijd in het ziekenhuis: 'Ik wist niet of ik het zou overleven.'

Article continues after the ad

Positief

Toch probeert Mary positief te blijven. Borsato: 'Het is niet zo dat de pijn minder wordt, maar ik heb het geaccepteerd. Voor hetzelfde geld was ik van de trap gerold en was ik er veel erger aan toe geweest. Ik zie mensen om me heen die er veel erger aan toe zijn door een ongeluk, die zitten bijvoorbeeld in en rolstoel.' Ze is dan ook gewoon weer aan het werk in haar bruidszaak en ook is ze te zien op televisie. Klagen wil ze daarom niet, maar vol goede moed 2019 in gaan. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders