Mary Borsato maakt van haar hart geen moordkuil. Ook niet als het gaat over de verboden liefdesaffaire die zoon Marco had met sexy pianiste Iris Hond. Aan Story vertelt ze hoe ze nu over Marco denkt en lijkt ze geen goed woord over te hebben voor zijn voormalig maîtresse. 

Het moment dat het schandaal naar buiten kwam. 

Tot een aantal maanden geleden had bijna niemand nog gehoord van Iris Hond. Dat is inmiddels wel anders! Niet om de muzikale prestaties van de beeldschone pianiste maar om een heel andere reden. Ineens lekte uit dat Iris tien jaar terug een verboden romance heeft beleefd met Marco Borsato. De zanger biechtte zijn overspel vrijwel meteen op aan echtgenote Leontine en de twee wisten de crisis te overwinnen. Op dat moment nog met de hoop dat alles binnenskamers zou blijven. Dit vooral om Leontine te besparen dat zij zou worden gezien als ‘de bedrogen vrouw’. Opmerkelijk genoeg werd Marco’s liefdesbedrog een decennium na dato alsnog wereldkundig!

Ongelooflijke kanjer

Heeft moeder Mary haar zoon en schoondochter kunnen bijstaan in deze kwestie? ‘Daar hebben ze mij helemaal niet voor nodig,’ vertelt Mary aan Story. ‘Leontine is een ongelooflijke kanjer en die twee zijn zo goed op elkaar ingespeeld, dat is niet te geloven. In die tijd hebben Marco en Leontine het heel moeilijk gehad, dat weet ik nog wel. Gelukkig zijn ze er goed doorheen gekomen. Ik vind het heel goed dat Marco het eerlijk heeft verteld. Dat doet bijna niemand, dat siert hem.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 52 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Article continues after the ad

Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.