Televisiemakers weten het zeker: de kans dat Martine Bijl dit of zelfs volgend jaar terugkeert bij Heel Holland Bakt is nihil! De 69-jarige presentatrice is nog altijd niet hersteld van de hersenbloeding die ze kreeg in september 2015. Haar echtgenoot Berend Boudewijn reageert.

Precies een jaar geleden maakte Martine Bijl bekend dat ze in 2017 niet zou terugkeren als presentatrice van Heel Holland Bakt. Eerder had haar vervanger André van Duin nog laten weten dat hij rekende op een snelle terugkeer van Martine. Maar dat nieuws drukte ze direct de kop in. Via Omroep Max liet ze weten: ‘Met mijn gezondheid gaat het langzaam beter. Maar dat gaat millimeter voor millimeter. Zestien lange, inspannende opnamedagen kan ik nog niet aan. Het spijt me veel meer dan ik kan zeggen.’

Fans

Fans van het programma hopen nog steeds dat Martine weer in het populaire bakprogramma te zien zal zijn. Maar Hilversumse televisiemakers zijn ervan overtuigd dat Martine definitief niet terugkomt. De hersenbloeding die haar trof, was zo zwaar dat het de vraag is of Martine ooit volledig zal herstellen. Op 15 september 2015 raakte Martine in haar huis in Maarssen onwel en werd ze met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na de diagnose begon ze te werken aan haar herstel, wat aanvankelijk snel de goede kant op leek te gaan.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.


Beeld: ANP 

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Dirk Zeelenberg

 

Met Kees op Menorca #zeldzaam #vaderenzoon#trots

Een bericht gedeeld door Dirk Zeelenberg (@dirkzeelenberg) op

Estavana Polman

 

💕

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op

Caroline Tensen

Tanja Jess

Bouchra van Persie

 

Missing it already #Marrakech #morocco🇲🇦 #familyholiday2018

Een bericht gedeeld door Bouchra van Persie (@bouchravanpersie) op

Jim Bakkum

 

Vakantie met kids maakt mij zo cool. 📸: Lux

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Instagram & ANP

Zwangere talkshowpresentatrice Eva Jinek houdt angstvallig geheim wanneer ze precies moeder wordt, maar ze geeft wél toe dat er dan meteen een tijd van grote bezorgdheid aanbreekt!

‘Ik kan mij niet voorstellen dat ik zal sterven zonder moeder te zijn geweest,’ vertelde Eva Jinek eerder. De talkshowpresentatrice, die op 13 juli haar veertigste verjaardag viert, bleek alleen niet veel geluk te hebben in het vinden van een man met wie ze kinderen zou kunnen krijgen. Toen ze een relatie had met oud-strafpleiter Bram Moszkowicz zat een baby er niet in, zo vertelde ze. ‘Bram is achttien jaar ouder. Hij wil niet op zijn 57e nog achter een kinderwagen lopen.’ Ook de relatie met Freek Vonk hield geen stand. Na de breuk werden Eva en de zes jaar jongere producer Dexter van der Voorn verliefd op elkaar, en met hém krijgt Eva nu haar eerste kindje.

Helemaal dol

In een interview met NRC vertelt Eva ‘helemaal dol’ te zijn op Dexter. ‘Anders zou ik geen kind van hem willen. Hij is zachtaardig. Een stoere en uitgesproken man, echt een goed mens. Het maakt mij heel gelukkig dat ik zo iemand heb gevonden.’ En hoewel het voor Eva altijd al vaststond dat ze moeder zou worden, lijkt ze, nu het bijna zo ver is, toch nerveus te worden. ‘Dat je het lef hebt een ander mens ter wereld te brengen, met alle verantwoordelijkheid die erbij komt… Dat beangstigt me. Wat je allemaal verkeerd kan doen met een mens…’ Eva lijkt overvallen door enorme bezorgdheid om haar kind. ‘Ik bedacht laatst: mijn kind mag niet fietsen. Ik heb vaak gedacht: het is nog niet goed genoeg, nog niet perfect. Ik moet nóg beter voorbereid zijn op het moederschap. Nu ben ik bijna veertig. Dit kun je niet eindeloos uitstellen.’

Dit verhaal komt uit de nieuwste Story. Editie 28 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP