Martin Garrix ligt momenteel in het ziekenhuis vanwege een operatie aan zijn enkel. Via Instagram liet hij weten dat de operatie goed is verlopen. De DJ moest onder het mes na een sprong van het podium en treedt zeker vier weken niet op. 

Operatie

"Mijn operatie van vanochtend is goed gegaan! Nu is voor het schrijven van nieuwe muziek en pizza. De situatie is balen maar ik maak er het beste van. En bedankt voor alle lieve berichtjes!", schrijft de DJ op Instagram. Op de foto is hij in een ziekenhuisbed te zien met zijn been in het gips.

Sprong

Martin moest onder het mes omdat hij zijn enkelbanden had gescheurd na een optreden in Las Vegas. De DJ kwam verkeerd terecht na een sprong van het podium .Aanvankelijk dacht hij dat de blessure met de tijd zou overgaan, maar dat bleek niet het geval.

Optredens

De Nederlandse DJ moest eerder al noodgedwongen zijn optredens voor de komende vier weken afzeggen. "Ik ben er kapot van dat ik de shows moet annuleren, aangezien ik niets liever doe dan voor jullie optreden", liet hij vorige week weten.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP