Martijn Krabbé heeft genoeg van de knipperlichtrelatie met Noi Pakon. Een maand geleden verbrak zij voor de zoveelste keer in drie jaar tijd hun relatie, maar heeft nu spijt. Noi heeft voorgesteld om samen in relatietherapie te gaan, maar daar zou Martijn niets van willen weten. 

Noi Pakon Schuijffel deed onlangs op social media geloven dat zij en Martijn Krabbé nog altijd heel gelukkig zijn. Niets is minder waar. Het was voor haar de ultieme poging om de presentator weer voor zich te winnen. Voor Martijns vijftigste verjaardag postte zij op Instagram een foto van hen met de tekst ‘Gefeliciteerd allerliefste!’ Insiders weten echter al enige tijd dat de relatie tussen Martijn en Noi een maand geleden opnieuw is verbroken. Vlak na hun wintersportvakantie in de Franse Alpen gaf Noi haar Martijn voor de zoveelste keer de bons. Maar daarvan heeft ze nu spijt! Volgens insiders wil Noi er alles aan doen om het hart van Martijn opnieuw te veroveren. ‘Ze wil zelfs in relatietherapie!’ Martijn was niet bereikbaar voor commentaar, maar insiders laten aan Story weten dat hij het niet ziet zitten om met Noi in therapie te gaan. ‘Daar past Martijn echter voor. Hij heeft genoeg van haar wispelturige gedrag. Noi heeft genoeg kansen gekregen en hij heeft er alles aan gedaan om het haar naar de zin te maken. Nu is het klaar. Hij wil haar niet meer terug. Hij heeft definitief een streep onder hun relatie gezet.’ 

Dit artikel komt uit Story editie 15. Nu in de winkels. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Peter Smulders

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP 

Vorig jaar leken Froukje de Both en haar vriend Niek van der Bruggen na een tijdelijke breuk gelukkiger dan ooit. Toch zette het koppel deze zomer definitief een punt achter hun relatie. ‘Een breuk is altijd moeilijk,’ zegt Froukje tegen Story.

Afgelopen juni maakten Froukje de Both (46) en Niek van der Bruggen (35) bekend dat het na een relatie van zes jaar over en uit is. ‘We waren vorig jaar al kort uit elkaar gegaan en daarna dachten we echt dat we het samen leuk zouden houden,’ vertelt Froukje nu aan Story. Niets bleek minder waar! ‘Over de precieze reden wil ik niets kwijt. Maar Niek en ik hebben geen ruzie. Een breuk is altijd moeilijk, maar Niek en ik voelen ons nog steeds met elkaar verbonden en we zullen altijd vrienden blijven.’ Froukje zegt voorlopig geen behoefte te hebben aan een nieuwe man.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders