Aan de tafel van Beau van Erven Dorens ging het donderdag over de start van het tiende seizoen van The Voice of Holland vrijdag. Presentator Martijn Krabbé gaf aan tafel zijn mening over de uit de hand gelopen ruzie tussen coaches Anouk en Lil' Kleine.

De twee zouden achter de schermen een akkefietje hebben gehad waarbij gescholden zou zijn. Krabbé bevestigt dat nieuws donderdag nogmaals. 'Het probleem is, je nodigt die coaches uit omdat ze een uitgesproken mening hebben die je ook wil horen. Wat er is gebeurd, is dat die twee ruzie hebben gekregen waarbij er ook gescholden is. Anouk zei daarna 'ik hoef niet meer samen met hem in een ruimte te zijn'. Maar Anouk moet zeggen dat ze daarboven staat', meent de presentator.

Article continues after the ad

Excuses

Talkshowhost Beau vraagt hem dan of Lil' Kleine niet zijn excuses moet aanbieden. 'Ja, maar het is de vraag of zij daar voor open staat.' Toch verwacht Krabbé wel dat het allemaal wel goedkomt als na een aantal weken ook de liveshows van start gaan. 'Dat gaat ook wel gebeuren', denkt hij.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.