Martijn Krabbe (51) is deze week getrouwd met de liefde van zijn leven: Deborah Wietzes (44). Het kersverse stel heeft voor de huwelijksreis hun zinnen op Thailand gezet. Het stel gaat alleen wel pas in de kerstvakantie.

Aan De Telegraaf vertelt de RTL-presentator hoe zenuwachtig hij was op de grote dag. "Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo excited met kriebels in mijn buik heb rondgelopen", vertelt Martijn, eerder getrouwd was met Amanda Beekman. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We zijn getrouwd!!!!!!!! Lang leve de liefde!!!! I love you forever. 💕@parcbroekhuizen @brndrz

Een bericht gedeeld door Martijn Krabbé (@martijn_krabbe) op

Liefdesbaby
Of er ook nog een liefdesbaby tussen het stel komt? Martijn: "Deborah maakt er wel eens grappen over met haar vriendinnen die nu allemaal baby’s hebben, maar dan is haar antwoord altijd: ’Hartstikke leuk, maar ik heb al die moeilijke jaren met hen niet. Jullie wel. Succes.’"

Deborah is het daarmee eens. "Ik kan hen straks tijdens de middelbare school juist weer bijstaan in hun keuzestress en het krijgen van vriendjes en vriendinnetjes", vertelt ze aan De Telegraaf. "We zijn zo aan het genieten met elkaar, dat is al zo heerlijk en perfect. Een kind samen is dus geen must.”

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 Bron: RTLboulevard | Beeld: Peter Smulders