Ruim anderhalf jaar nadat de vonk bij hen oversprong zijn Martijn Krabbé en Deborah getrouwd. Nog voordat hij haar in december ten huwelijk vroeg, wist de presentator al waar hij wilde trouwen. Openhartig vertelt Martijn aan Story, dat bij de feestelijkheden aanwezig was, over deze prachtige liefdevolle dag, en het in totaal driedaagse huwelijksfeest.

DOOR KARIN RIETHOVEN

Article continues after the ad

Voor het eerst heeft Martijn Krabbé (51) het gevoel dat hij voor de liefde niet hoeft te vechten maar dat het hem gewoon overkomt. Mede daarom trad de presentator vorige week donderdag met Deborah Wietzes (39) op landgoed Parc Broekhuizen in Leersum in het huwelijk. Martijn was gekleed in een prachtig blauw pak met een stropdas die gemaakt was van een strook van Deborah’s bruidsjurk. Nadat Martijn haar vorig jaar met Sinterklaas ten huwelijk had gevraagd in de vorm van een gedicht, zei hij zo snel mogelijk te willen trouwen.

Trouwen

Martijn en Deborah kozen voor de datum 19-9-19. ‘Ik houd van bijzondere data,’ vertelt Martijn aan Story. ‘Dat is in mijn omgeving geen geheim.’ Lachend: ‘Daarom vond ik het bijzonder dat niemand deze datum had geraden.’ Voor Martijn was al heel snel duidelijk dat hij op dit prachtige landgoed wilde trouwen. ‘Vorig jaar november waren Deborah en ik hier uitgenodigd voor een champagneweekend. Het grappige was dat ze ons die avond ook nog de bruidssuite hadden gegeven. Na afloop vroeg ik een brochure en Deborah zei wat ik daarmee moest. Ik antwoordde dat dat misschien handig kon zijn als we een hier een keer lekker wilden eten.’ Deborah had niets in de gaten. ‘Ik heb geen moment gedacht dat hij hier wilde trouwen. We hadden het weleens over trouwen gehad, maar meer als dat we toch wel altijd bij elkaar zouden blijven. Dus ik was niet met een huwelijk bezig.’ Niet lang daarna vroeg Martijn haar ten huwelijk. De afgelopen maanden toonde Deborah zich allesbehalve een ‘bridezilla’. De eerste trouwjurk die ze paste, koos ze uit en tijdens andere voorbereidingen was er bij haar geen enkele vorm van stress.

Relatie

Volgens Martijn geeft dat ook aan hoe hun relatie is. ‘Voor het eerst heb ik het gevoel dat de liefde ons overkomt. Het gaat zo makkelijk. Ik hoef nergens voor te vechten. Er is nooit spanning, nooit stress. Dit is hoe liefde moet zijn. Dat is zo’n heerlijk gevoel. Dat maakt het nog makkelijker om van het leven te genieten. We stralen dat ook uit naar onze omgeving. Onze vrienden merken het aan me, op mijn werk voel ik me anders. Deborah geeft een heel positieve energie.’ Martijn en Deborah werden getrouwd door zijn dierbare RTL-collega Angela Groothuizen. ‘Angela bood aan om onze trouwambtenaar te zijn. Natuurlijk wilden we dat. We kennen elkaar al dertig jaar. Dat maakt zo’n plechtigheid nog mooier. En dat was ook zo. Ze deed het fantastisch.’ Beau van Erven Dorens, die een van de gasten was, beaamde dit. ‘Angela deed het met zoveel humor, maar legde er ook zoveel gevoeligheid in dat iedereen moest huilen,’ vertelt Beau aan Story. ‘Het was prachtig.’ Die liefde moeten Wendy van Dijk en Erland Galjaard ook gevoeld hebben. Zij kwamen samen naar de bruiloft van hun goede vriend, en oogden even gelukkig. En ook Winston Gerschtanowitz beleefde deze dag met hen. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 39 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.