Martijn Krabbé en Amanda zijn inmiddels alweer twee jaar officieel gescheiden en hebben ieder hun eigen nieuwe leven. Toch denkt Martijn nog vaak terug aan zijn huwelijk met Amanda. In een openhartig interview in Linda zegt hij: "Amanda heeft eigenlijk 20 jaar lang haar best gedaan om van me af te komen."

Sterker nog, volgens Martijn "wilde Amanda helemaal niet". Volgens de presentator is hij te 'pusherig' geweest en hield hij te veel vast aan het droomscenario van huisje-boompje-beestje. Zo denkt hij ook dat Amanda met 'hele andere dingen' bezig was, zeker in het begin van hun relatie. "Ze stond op het punt op marinier te worden, had zich al aangemeld bij het Koninklijk Instituut, maar ik wilde koste wat het kost huisje, boompje, beestje."

Hun ruzies, affaires en scheidingen werden breed uitgemeten in de pers, maar toch hielden de twee van elkaar. Martijn vroeg Amanda ten huwelijk met vioolmuziek en rozen. Vijf jaar later volgde echter de eerste scheiding, waarop een verzoening volgde. "Kort daarna werd ons oudste kind geboren. En toen - tijdens een van de vakanties die we samen doorbrachten, omdat we elkaar niet aan een ander gunden - werd ons tweede kind verwekt. Een toevalstreffer. Op dat moment besloten we het toch maar weer samen te proberen en zijn we in 2005 voor een tweede keer getrouwd.''

Martijn concludeert dat, toen de tweede scheiding in 2015 een feit was, hij zijn ex-vrouw 'absoluut tekort heeft gedaan'.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand.

Beeld: Peter Smulders

Een paar weken geleden schreven we over een té leuk nieuw filmproject van Linda de Mol; April, May en June. Linda bedacht niet alleen het verhaal van deze heerlijke nieuwe film van de makers van Gooische Vrouwen, maar speelt zelf ook nog eens een van de hoofdrollen. Vandaag is bekend geworden wie er nog meer opduiken in het veelbelovende bioscoopspektakel.

‘Eind augustus gaan we filmen’

Onder anderen Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen) en Elise Schaap (Familie Kruis) zijn gecast voor de film. Zij spelen de zussen van Linda. Ook Mark Rietman (Brasserie Valentijn), Gijs Scholten van Aschat (Als de dijken breken) en Olga Zuiderhoek (De 12 van Oldenheim) hebben een rol te pakken. Dat heeft LINDAnieuws, het online platform van Linda de Mol, vandaag bekendgemaakt. “Deze week gaan we repeteren en het script lezen met alle acteurs”, zegt Linda. “Eind augustus gaan we echt filmen.”

Zussen

Het verhaal gaat over de zussen April, May en June die bij elkaar komen als hun moeder ernstig ziek is, naar een verhaal dat bedacht is door Linda de Mol. Will Koopman, die ook onder meer de succesvolle series Divorce, Doris (waarvan ook een heerlijke Bridget Jones-ish filmversie onderweg is) en Familie Kruys maakte, tekent voor de regie. Frank Houtappels is bij het project betrokken als scenarioschrijver.

Leuk vooruitzicht

Linda, Will en Frank werkten eerder ook samen voor de twee Gooische Vrouwen-films. April, May en June moet in 2019 in de bioscoop verschijnen.

Tjitske:

Elise:

 

💛@lovelylane.nl

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Zangeres Anouk heeft ons inmiddels weer koude kikkerlandje verlaten voor een zonnige bestemming. Op Instagram deelt ze een vakantiefoto met haar oudste dochter Phoenix.

Op de foto zit Anouk met haar dochter Phoenix Ray (12) op een bankje terwijl op de achtergrond de zon onder gaat. “Mijn dochter. Mijn liefde”, schrijft ze bij het lieve plaatje. Uit de reacties blijkt niet alleen dat veel mensen Phoenix al zo groot vinden, maar ook dat ze Anouk er zelf goed uit vinden zien. De vakantie doet de zangeres duidelijk goed:

 

Mijn dochter. Mijn liefde❤️ #imyourprotector #phoenixray

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders