Martijn Krabbé bruiloft

Martijn Krabbé maakt een eind aan alle geruchten over zijn sprookjeshuwelijk. De presentator vertelt aan Weekend dat uitstel geen afstel is en dat hij later dit jaar zal trouwen met zijn vriendin Deborah Wietzes.

"We hebben nooit echt een datum gezegd", vertelt The Voice-presentator aan Weekend. "Het is niet uitgesteld, want er was nog geen datum geprikt. Dat hebben we nu gedaan en daar houden we ons aan. Daar komen jullie nog wel achter. Het wordt in ieder geval dit jaar."

Rare match

In december ging Martijn tijdens Pakjesavond op zijn knieeën voor Deborah. Dit deed hij met een speciaal Sinterklaasgedicht en soms kan hij het nog steeds moeilijk geloven dat zijn lief volmondig 'ja' zei. "Ik ben natuurlijk best een rare match, voor wie dan ook, maar kennelijk houdt ze van mij. Daar ben ik haar vreselijk dankbaar voor", zei hij in april tegen De Telegraaf.

Driemaal is scheepsrecht

Hoewel Martijn al twee keer gertouwd is met Amanda Beekman, de moeder van zijn vier kinderen, gelooft hij dat het de derde keer gewoon lukt. "Het moet toch gewoon een keertje lukken, voor altijd. Ik denk zelf dat dat deze keer wordt", vertelde hij eerder aan RTL Boulevard.

Article continues after the ad

Zomerbruiloft

Volgens Weekend vindt de bruiloft deze zomer plaats, omdat Martijn liet weten graag met mooi weer te willen trouwen. Maar het zal geen groot showbizzhuwelijk worden, waarbij alle media welkom zijn, want daar zit het stel niet op te wachten. "Dat is míjn werk en dat geldt natuurlijk niet voor haar familie en alle vrienden", aldus Martijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Weekend | Beeld: Peter Smulders