Martijn Krabbé is dolgelukkig met zijn verloofde Deborah Wietzes. De twee tortelduifjes genieten samen een romantisch tripje naar Disneyland Parijs. Of ja, niets blijkt minder waar...

Ze zijn er niet gezellig met zijn tweetjes, maar Deborah moet haar aanstaande delen met heel wat kinderen. Het is namelijk het uitje met The Voice Kids-deelnemers waarvan Martijn de presentator is. Desalniettemin lijkt het stel toch genoeg tijd voor elkaar te vinden, zo blijkt uit dit verliefde kiekje.

Huwelijk

Na een stormachtig huwelijk met Amanda Beekman, de moeder van zijn vier kinderen, en een knipperlichtrelatie met danseres Noi Pakon, geeft Martijn Krabbé in de lente van 2019 zijn grote liefde Deborah Wietzes het jawoord. Uiteindelijk besloot Martijn in augustus zijn liefde voor Deborah van de daken te schreeuwen en plaatste hij op zijn Instagram-pagina een liefdevolle foto van hun samen. Dat Martijn nu samen is met Deborah, is voor een groot deel te danken aan zijn kinderen Bickel (18), Michelle (14), Jasmijn (12) en Achilles (10). 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders, Instagram