Martijn Krabbé verloofde

Martijn Krabbé en zijn verloofde Deborah Wietzes proosten samen in het vliegtuig. De twee gaan er even tussenuit en Achilles, het zoontje van de presentator, gaat gezellig mee.

"Doei", schrijft Martijn bij zijn foto op Instagram, terwijl hij de KLM, zijn verloofde en zijn zoon in het bericht tagt. Waar het verloofde stel naartoe gaat op vakantie, is nog niet bekend. Wel weten we dat ze er heel gelukkig uitzien!

Article continues after the ad

Kusje

Martijn (51) en Deborah (44) leerden elkaar in 2014 kennen, maar de vonk sloeg pas vorig jaar over tijdens een etentje. "We kusten elkaar na een etentje gedag. Dat was anders dan anders. Allebei dachten we: ’Misschien is er meer’. Ik vroeg haar om nog een kus. Opeens was het... BOEM", vertelde hij in De Telegraaf.

Trouwen

In december ging Martijn tijdens Pakjesavond op zijn knieeën voor Deborah. Dit deed hij met een speciaal Sinterklaasgedicht en soms kan hij het nog steeds moeilijk geloven dat zijn lief volmondig 'ja' zei. "Ik ben natuurlijk best een rare match, voor wie dan ook, maar kennelijk houdt ze van mij. Daar ben ik haar vreselijk dankbaar voor", zei de presentator een paar weken geleden in De Telegraaf.

Driemaal is scheepsrecht

Hoewel Martijn al twee keer gertouwd is met Amanda Beekman, de moeder van zijn vier kinderen, gelooft hij dat het de derde keer gewoon lukt. "Het moet toch gewoon een keertje lukken, voor altijd. Ik denk zelf dat dat deze keer wordt", vertelde hij eerder deze maand tegenover de camera’s van RTL Boulevard.

Bruiloft

Wanneer Martijn precies gaat trouwen, is nog niet bekend. "Ik ga niet officieel van de daken schreeuwen op welke dag het is, maar ik zal er ook niet moeilijk over doen. Jullie zullen er toch wel achter komen. Maar uit mijn mond zal de datum niet komen", zegt hij in De Telegraaf. "Dit wordt in ieder geval de laatste keer dat ik trouw. Deze vrouw laat ik nooit meer gaan."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: De Telegraaf, RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders