Caroline van Eeden
Caroline van Eeden

Babynieuws: Caroline van Eeden, de huisvriendin (of ze elkaar weer spreken is niet bekend) van Martien is oma geworden. Het is de derde keer dat een kleinkind verwelkomt. 

Zo vertelt ze aan Shownieuws. 

De naam

Haar zoon en haar schoondochter hebben een dochtertje gekregen. De naam: Philou Coco. 'Ik ben zo ontzettend blij. Eindelijk een kleindochter en wat een mooie naam hè? Mama en kleindochter maken het meer dan goed. Ik ga nu weer lekker genieten van mijn vakantie', aldus Caroline.

Twee jongens en een meisje

Op Instagram deelt ze een video van het pasgeboren meisje met daarbij de tekst: 'Hoe ongelooflijk blij en dankbaar ben ik dat mijn prachtige kleindochter Philou Coco is geboren.' Caroline heeft dus al twee kleinkinderen: twee jongens. Daarom vindt ze het extra leuk dat er nu een meisje bijgekomen is. 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💗Hoe ongelooflijk blij en dankbaar ben ik🙏🏼💝dat mijn prachtige kleindochter Philou Coco is geboren ..... 👶🏼💗

Een bericht gedeeld door Caroline (@caroline_van_eeden) op

Weg uit Frankrijk

Zoals iedereen weet was Caroline lange tijd de huisvriendin van Martien Meiland in Frankrijk. Vlak voordat de Meilandjes voor de SBS 6-serie Chateau Meiland de Gouden Televizier-Ring in ontvangst namen, kondigde ze aan tijd voor zichzelf te nemen. Ze vertrok vanuit Frankrijk weer terug naar Nederland, omdat het kasteelleven in Frankrijk haar zwaar viel. 

Bron: Instagram/Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.