Chateau Meiland is weer op de buis (twee keer per week dit seizoen) en dat betekent weer dat de familie in rep en roer is om van alles. Er gebeurt namelijk altijd wel wat.

De Meilandjes maken zich al tijden druk om de gezondheid van Martien.

Ziek?

Zo klaagt hij al weken over benauwdheid, en naar eigen zeggen voelt het allemaal echt niet goed. De flamboyante heer klaagt niet zomaar, dus er moet wel degelijk iets aan de hand zijn denkt zijn familie. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We gaan weer beginnen! En vanaf nu 2 keer per week! 😍😍 Elke maandag en donderdag om 20.30 bij @sbs6nl 🤩🎉

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

Gestopt met roken

'Een tijdje geleden heeft hij het heel erg benauwd gehad en daar is hij heel erg van geschrokken. Hij is meteen gestopt met roken. Maar 's nachts wordt hij alsnog wakker en is hij erg bang voor die benauwdheid. Hij denkt dat er iets niet goed zit.' Dus met Erica sjeest hij richting de dokter.

Article continues after the ad

Snor

Van te voren, zorgt hij er nog wel even voor dat-ie er 'op z'n paasbest' uitziet en dus geeft de flamboyante kasteelheer zijn grijze snor een dikke lik zwarte verf. Na een bezoek aan de dokter, komt er goed nieuws. Martien is kerngezond. 'Helemaal healthy hoor, zei 'ie "Hij hoorde niks geks. Parfait zei hij. Ik ben weer helemaal als nieuw.'

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.