Marion Berndsen, die ooit werd genomineerd voor medium van het jaar, geeft exclusief in Story het antwoord op alle vragen.

‘Martien Meiland is een leuke en grappige man. Hij heeft natuurlijk met Chateau Meiland, waarvan ik genoten heb, veel succes gekregen en daarmee ook nog eens de Gouden Televizier-Ring gewonnen. Maar ik zie wel dat hij zijn hoogtepunt heeft gehad.

Article continues after the ad

Frankrijk verlaten

Er zijn nog wat opdrachten te verwachten, maar uiteindelijk loopt de belangstelling voor hem toch terug. En eigenlijk heb ik het gevoel dat hij dat dan ook wel weer goed vindt. Hij heeft zoiets van: ik heb ervan genoten, maar een beetje rust in de tent is ook wel weer fijn. Ik zie hem ook niet in Frankrijk blijven wonen. Althans niet fulltime.

Nieuwe liefde

Behalve Martien zie ik een andere man naast hem. Een lange, slanke man. Niet zo slank als Martien, maar ze ogen heel gelukkig samen. Martien voelt zich fijn in diens aanwezigheid. Hij is ook de reden waarom Martien afwisselend in Frankrijk en Nederland zal wonen.  Hij verlaat voor de liefde Frankrijk. En voor zijn dochter Maxime zie ik een zwangerschap. Martien wordt dus nog een keer opa.’

Beeld: Peter Smulders

 Dit artikel komt uit Story. Editie 1 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.