Gisteren onthulden Maxime en Leroy in verwachting te zijn van hun eerste kindje samen. Dat betekent dat er een broertje of zusje op komst is voor de kleine Claire en dat nieuws werd maar 'wat goed' ontvangen bij de rest van de familie.

Martien laat weten aan RTL Boulevard: 'Wat goéééd gaat het door die boerderij de hele dag.' En de alcohol kan op tafel, want dit heugelijke nieuws moet je natuurlijk vieren. 'Ik kan nu lekker aan de wijn want zij kan niet meer wijnen.'

Article continues after the ad

Broertje of zusje

Ook Maxime is helemaal in de wolken. 'We zijn dol- en dolgelukkig. Dit wilden we zo graag. We wilden graag een broertje en zusje voor Claire.' Erica voegt nog toe: 'Ik vind het geweldig voor Claire. Eindelijk een broertje en zusje. Dit gunnen we haar zo!' Kortom, een groot feest bij de Meilandjes.

Geluidsman

Leroy betrad Chateau Marillaux als geluidsman voor het SBS-programma en al gauw sloeg de vonk over. De kersverse tortelduifjes maakten hun relatie in augustus vorig jaar wereldkundig. Het is het tweede kindje voor Maxime: ze heeft al dochtertje Claire van drie.

Bron: Superguide, Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.