Heel Nederland is in de ban van de familie Meiland. Maar of er een nieuw seizoen komt van Chateau Meiland, weet kasteelheer Martien nog niet.

Het succes kan niet op voor de Meilandjes. Een nieuw seizoen van hun razendpopulaire realityprogramma lijkt een zekere zaak. Maar niets is minder waar. Martien weet namelijk nog niet of er een derde seizoen op de planning staat. 'Weet ik niet, weten we nog niet,' antwoordde hij op de vraag van Shownieuws of er nieuwe afleveringen komen. 'Het ligt nog helemaal open. Ik denk het eigenlijk wel, want we zijn op SBS toch het meest bekeken programma op het ogenblik. Dus dat sluit ik inderdaad niet uit.'

Overweldigend jaar

De Meilandjes hebben een overweldigend jaar achter de rug. De kijkcijfers van Chateau Meiland gingen elke week door het dak en ze wonnen zelfs een Gouden Televizierring voor hun realityprogramma. 

Kerstafleveringen

Fans van de Meilandjes kunnen de komende weken hun lol op want op 16, 17, 23 en 24 december worden er kerstafleveringen uitgezonden. Op kerstavond staat zelfs een dubbele aflevering gepland. In Kerst op Chateau Meiland is te zien hoe de familie zich klaarmaakt voor alle feestelijkheden. Zo organiseren ze een groot kerstdiner en wordt het kasteel compleet gerestyled in kerstsferen.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.