De komende verhuizing van Martien Meiland en zijn gezin naar het Gelderse Hengelo doet veel stof opwaaien in de Achterhoek. Vorige week verkenden de Meilandjes het dorp... en ze konden er nauwelijks rustig over straat!

Sinds Story’s onthulling dat Martien Meiland een vrijstaande boerderij in het Achterhoekse Hengelo heeft gekocht, zijn de inwoners daar in rep en roer. Om alvast kennis te maken met hun nieuwe woonomgeving waren Martien en zijn gezin vorige week in het gezellige dorpscentrum te vinden. Veel inwoners knipperden even met de ogen toen ze Martien met een cameraploeg door Hengelo zagen lopen, waarna de tv-ster uitgebreid de tijd nam om met selfie-jagers op de foto te gaan.

Article continues after the ad

Verrast

‘Welkom in de Achterhoek!’ riep een passerende fietser, waarna enkele bouwvakkers hun werk zelfs even neerlegden. ‘Die mensen zien ons hier voor het eerst,’ zei Martien tegen Achterhoek Nieuws. ‘Ik kan me heel goed voorstellen dat ze dan een fotootje willen. Daar werk ik graag aan mee.’ Na een korte wandeling door Hengelo bezochten Martien, zijn vrouw en dochters enkele winkels en lunchte het gezelschap bij een eetcafé waar sinds kort de Meiland-wijnen op de kaart staan. ‘Daar was ik heel erg door verrast.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.